Hoe Parkpop zijn sponsors beloont.

Parkpop heeft veranderingen doorgevoerd waardoor onderstaande tekst voor wat betreft het munten gedeelte niet meer geldig is. De munten van de zaterdag zijn tegenwoordig (terecht) ook op de zondag geldig. Ook het probleem van één enkele ingang is inmiddels verholpen. Hieronder de oorspronkelijke tekst van 26 juni 2017, even na parkpop.

 

Als beloning voor het sponsoren van Parkpop door voor de zaterdagavond een kaartje van 35 euro te kopen krijg je: 1 Je overtollige muntjes worden als beloning voor je betaling en aanwezigheid ongeldig verklaard. Voor de gratis zondag mag je gewoon weer nieuwe muntjes in een andere kleur kopen.
Ook in de toiletten wordt je niet beloond door bijvoorbeeld voor half geld de tweede dag te mogen plassen, nee hoor gewoon weer de full monty van 2 euro. Sterker nog: op de betaalde avond KUN je niet eens per beurt betalen, op de gratis dag dan weer wel (50cent) Dit is prima uit te leggen: Op de avond komen veel mensen niet boven de vier keer plassen, dus dan is het beter om het abonnement te verplichten. Op de gratis dag blijven veel mensen de hele dag en er komen er dan vele boven de 4x en dus 2 euro uit !
Dan nog de ingangen: Op de gratis dag kun je het park van alle kanten betreden. Op de betaalde avond is er slechts EEN ingang. Kan ik enig begrip voor opbrengen ivm de controle, maar ALSTUBLIEFT geef het van te voren aan of zet het op het kaartje. Vele avondgasten zijn voormalige parkpopgangers en lopen naar hun vaste ingang, vervolgens wordt ze verteld dat ze een klein stukje verderop naar binnen kunnen en dat blijkt dan meer dan 1,5 km te zijn. Bedankt organisatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *