Koningsdag 2017

Het belooft een zonnige dag te worden. En de Koning wordt 50. Wie hopen er nog meer 50 te worden dit jaar ?
Barney, Owen Schumacher, Nada van Nie, Tia Carrere, Emily Watson, Mark Rutte, Patrick Lodewijks, Nick Leeson, Thomas Acda, Gerard Kemkers, Andy Hamilton, Eddy Zoey, Sascha de Boer, Klaas Knot, Sheryl Lee, Dana Ashbrook, James Marshall, Ondergetekende, Luc Nilis, Paul Gascoigne, Koen Wauters, Heinz-Harald Frentzen, Isa Hoes, Jurgen Klopp, Irene Moors (18/6), Sjors Frohlich (20/6), Nicole Kidman (20/6), Menno Bentveld (22/6) Wilfred Genee (26/6)

En nu zijn we pas op de helft van het jaar. Wordt vervolgd.

Ok, we vervolgen de lijst. Roberto Baggio, Roberto Sighel, Aron Winter, Eric Flaim, Hans Teeuwen, Noell Gallagher, Tjerk Bogtstra, Pamela Anderson, Vin Diesel, Patrick Stoof, Monique Sluyter, Marcelo Filippini, Regilio Tuur, Frederique van der Wal, Koen Wauters, Richard Witschge, Moon Unit Zappa, Thomas Muster, Guy Pearce, Ellen ten Damme, Lucille Werner, Paul Ince, Ralph Kok, Vanilla Ice, Henk Angenent, Sophie B. Hawkins, David Guetta, Lisa Bonet, Boris Becker, Bart Veldkamp, Adamski, Junkie XL, Rene Shuman, Lucia Rijker, Leontine Borsato, Gigi D’agostinho, Mauro Picotto, Toine van Peperstraeten en Carla Bruni.

Wie ook in 1967 geboren zijn, waren o.a. Bart de Graaff, Frederique Huydts, Anna Nicole Smith, Philipp Seymour Hoffman en Kurt Cobain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *